Naša rešenja su vaša kompetitivna prednost!

Poslovna dokumentacija zauzima ogroman prostor u Vašim kancelarijama, najčešće ne postoji kontrolisan pristup dokumentima Vaše firme, mnogo vremena se gubi na traganje za dokumentima koji su Vam potrebni. Ukoliko imate ovakvu ili sličnu situaciju u Vašoj kompaniji onda je pravo vreme da prepustite drugome da brine i upravlja Vašim dokumentima.

Arhiviranje

Arhiviranje dokumentacije

Arhiviranje poslovne dokumentacije u našim arhivskim depoima omogućava korisniku brz pristup željenoj dokumentaciji bez dodatnog ulaganja u sopstvenu opremu ili arhivski prostor. Usluga podrazumeva transport, arhiviranje, skladištenje i deponovanje poslovnih dokumenata prema najvišim postojećim standardima.

Vaša dokumentacija se preuzima sa željene lokacije na teritoriji cele Srbije, uz obezbeđen siguran transport do našeg arhivskog depoa gde se vrši popis dokumentacije prema kategorijama i zahtevima klijenta. Nakon detaljnog unošenja svih parametara korisnika, dokumentacija se pakuje u specijalizovane arhivske kutije standardnih dimenzija koje se pojedinačno obeležavaju inventarskim bar kodom nakon čega dobijaju jedinstvenu lokaciju na policama unutar arhivskog skladišta.

Skeniranje

Skeniranje na zahtev

U svakom momentu i kada god Vama zatreba možemo Vam obezbediti dokumentaciju koju ste odložili kod nas. Ukoliko Vam nije neohodna originalna dokumentacija, na Vaš zahtev možemo obezbediti digitalnu kopiju dokumenta u roku od 15 minuta od Vašeg zahteva. Možete zahtevati skeniranje dokumentacije preko portala uz autentifikaciju korisnika, kada Vam skenirani fajl trajno ostaje dostupan u digitalnoj formi. Zahtev možete uputiti mailom ili telefonom.

Ukoliko ipak želite da Vaša dokumentacija fizički bude dostavljena na određenu adresu i to možemo obezbediti u toku istog dana na teritroiji Beograda odnosno u roku od 24h na teritoriji Srbije.

Šredovanje

Šrederovanje dokumentacije

Na zahtev korisnika i u skladu sa zakonskim rokovima, vršimo uslužno šrederovanje (izlučivanje) dokumentacije. Ovaj proces je praćen najstrožim standardima i procedurama i vrši se off-site u arhivskim depoima naše kompanije.

Za dokumentaciju koja je uskladišena kod nas vršimo monitoring datuma isteka roka čuvanja dokumentacije i obaveštavamo klijenta o dokumentaciji čiji rok čuvanja je istekao. Ukoliko to klijent želi i uz saglasnost Istorijskog arhiva vrši se uništavanje dokumentacije.

navodnici

Unošenje i indeksiranje dokumentacije iziskuje mnogo vremena i novca s toga prepustite nama da brinemo o Vašoj dokumentaciji a Vi budite posvećeni poslu kojim se bavite čime stičete kompetitivnu prednost na tržištu. Posvetite se svom biznisu i uštedite dragoceno vreme zaposlenima pametnim upravljanjem Vašim prostorom i vremenom.