Digitalizacija dokumentacije

Prateći savremene potrebe svojih klijenata, Oblak Arhiviranje nudi kompletnu podršku pri arhiviranju poslovne dokumentacije, kombinujući vrhunsku digitalnu tehnologiju i stručne kvalifikacije sa najvišim sertifikovanim svetskim standardima.

Pošalji upit
navodnici

Mi znamo vrednost Vaše poslovne dokumentacije te smo investirali u najsavremeniju tehnologiju da bismo osigurali na najbolji način Vaš posao.

Kao dugogodišnji lider na tržištu distribucije IT opreme, kompanija poseduje razvijenu IT mrežu, kao značajnu podršku stabilnom poslovanju i postavljanju visokih standarda kvaliteta usluga. Našu mreža bazira se na implementaciji i korišćenju svetski priznatih i licenciranih hardverskih i softverskih rešenja.

Naš IT tim je razvio online softverski sistem za digitalizaciju dokumentacije koji Vam na jednostavan i intuitivan način pruža uvid u poslovnu dokumentaciju.
Software predstavlja pouzdani informacioni sistem koji garantuje:

Budući razvoj

Osim kompletnog rešenja za fizičko arhiviranje dokumentacije možemo Vam ponuditi kompletno rešenje optimizacije štampe a uskoro i digitalno čuvanje Vaših vrednih poslovnih dokumenata.

Ideja

Struktuiranje dokumenata

Informacija je najjače sredstvo u Vašoj organizaciji. Evidencija i organizacija poslovnih dokumenata bi trebalo da bude takva da omogući jednostavan i brz pristup svakom fajlu koji Vam je potreban. Mi razvijamo uslugu katalogizacije i organizacije fajlova za sve naše klijente. Rado ćemo Vam pomoći u upravljaju dokumentima i struktuirati sve vaše razbacane fajlove na organizovan i bezbedan način.

Oblak

Digitalizacija dokumenata

U modernom dobu brze komunikacije korisno je imati digitalnu kopiju dokumenata kojima možete pristupiti jednostavno i lako kada Vam to zatreba. Naša sposobnost da obezbedimo bezbedno skladištenje dokumentacije i u štampanom i u digitalnom obliku znači da možemo brzo i efikasno obezbediti autentifikovani pristup poslovnoj dokumentaciji kada god Vama zatreba i gde god Vama zatreba.

Grafik

OCR obrada dokumenata

Uz najnovije i najrazvijenije softverske tehnologije uskoro ćemo ponuditi i automatizovanu OCR obradu podataka tako što ćete dobiti skenirane slike koje ćete moći pretraživati ili pretražive word ili pdf fajlove dokumenta čime je Document Management System-u omogućena pretraga celog teksta odnosno slike. Ovim kroz naprednu pretragu možete doći do traženog fajla, pregledati, deliti, transferovati, kopirati ili štampati isti.